Länk till förstasidan

Aktiviteter

Här finns en hel del att göra på fritiden. Skolans lokaler står till ditt förfogande, och du som internatdeltagare är med och bestämmer. Aktiviteter som ordnas är bland annat grillkvällar, shoppingturer, bakning, hantverksaktiviteter, loppmarknad, femkamp, filmkvällar, gemensamma utflykter till simhallar med mera. Du som deltagare kan också starta och bjuda in till egna aktiviteter som idrottsturneringar, körsång eller kanske en kurs i magdans?

Motion och rekreation

På skolan finns bastu med dusch, ett enklare gym och en danssal. Du kan träna gratis kvällstid.

Åsa IF Länk till annan webbplats. heter idrottsföreningen i Åsa och innefattar fotboll, innebandy och bordtennis.

Deltagarstödsteamet

Deltagarstödtseamet finns här de flesta vardagar och ibland på kvällarna. De samarbetar kring frågor som rör ditt välbefinnande och dina studier.

Storstaden in på knutarna

Närheten till Göteborg, Kungsbacka och Varberg underlättar också när du ska hitta på saker att göra på fritiden. På 20 minuter med buss är du i Kungsbacka. Med buss och pendeltåg tar det 60 minuter till Göteborgs centrum. På hemsidorna för Västtrafik Länk till annan webbplats. och Hallandstrafiken Länk till annan webbplats. finns det reseplanerare som hjälper dig med din resa.

Samhället Åsa

Åsa samhälle har också en del att erbjuda i form av affärer, restauranger och annan service. Service såsom bibliotek , Länk till annan webbplats.vårdcentral Länk till annan webbplats. och apotek Länk till annan webbplats. i Åsa. Folktandvården Länk till annan webbplats. hittar du också i samma byggnad som Åsa Vårdcentral. Behöver du skicka brev/paket eller köpa kontantkort för buss/tåg finns den servicen hos Godisbutiken Lollipop Länk till annan webbplats. . Bankomat finns i Åsa centrum, men tillgång till bankkontor finns närmast i Kungsbacka.