Länk till förstasidan

Aktiviteter

Vi vill att du ska ha en meningsfull fritid när du bor på skolan! Som deltagare har du möjlighet att vara med och utforma vilka aktiviteter som ska finnas, och deltagarstödsteamet hjälper till med genomförandet.

Motion och rekreation

På skolan finns ett enklare gym och en danssal, samt bastu och dusch.

Storstaden in på knutarna

Närheten till Göteborg, Kungsbacka och Varberg underlättar också när du ska hitta på saker att göra på fritiden. På 20 minuter med buss är du i Kungsbacka. Med buss och pendeltåg tar det 60 minuter till Göteborgs centrum. På hemsidorna för Västtrafik Länk till annan webbplats. och Hallandstrafiken Länk till annan webbplats. finns det reseplanerare som hjälper dig med din resa.

Samhället Åsa

Åsa samhälle har också en del att erbjuda i form av affärer, restauranger och annan service. Service såsom bibliotek , Länk till annan webbplats.vårdcentral Länk till annan webbplats. och apotek Länk till annan webbplats. i Åsa. Folktandvården Länk till annan webbplats. hittar du också i samma byggnad som Åsa Vårdcentral. Behöver du skicka brev/paket eller köpa kontantkort för buss/tåg finns den servicen hos Godisbutiken Lollipop Länk till annan webbplats. . Bankomat finns i Åsa centrum, men tillgång till bankkontor finns närmast i Kungsbacka.