Länk till förstasidan

Bo på internatet

Du kan bo på internatet medan du pluggar på Löftadalen. Här får ni visa omsorg och hänsyn till varandra, och skapar livslånga vänskapsband eftersom ni bor i ett kollektiv.

Personal på internatet

Lotta Linde är internatansvarig, till henne och övrig personal i Deltagarstödsteamet kan du vända dig om du har frågor kring ditt boende, fritidsaktiviteter eller liknande.

Boendealternativ

Bryggan enkelrum

På Bryggan bor ni fyra personer i var sitt enkelrum. Det finns två duschar och två toaletter i varje Brygga. Utanför enkelrummen finns ett gemensamt, mindre utrymme med soffa och pentry. Det finns totalt 26 enkelrum på Bryggan, som ligger i skolbyggnaden.

Pris: 5460kr/4 v

Piren enkelrum

På Piren bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne. Det finns ett vardagsrum och kök som är gemensamt för alla boende på Piren. Det finns totalt 20 stycken enkelrum på Piren, som ligger i skolbyggnaden.

Pris: 5460kr/4 v

Skutan enkelrum

På Skutan bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne och det finns 22 stycken enkelrum på Skutan. Ni delar vardagsrum, kök och tvättstuga. Skutan ligger på skolans område.

Pris: 5880kr/4 v

Kajutan enkelrum

20 enkelrum med hög standard – arbetsplats, datakommunikation och dusch/toalett i rummet. Ni delar vardagsrum, kök och tvättstuga. Kajutan ligger på skolans område.

Pris: 6200kr/4 v (enkelrum)

Skäret enkelum

9 enkelrum med hög standard – arbetsplats, datakommunikation och dusch/toalett i rummet. Kök och vardagsrum finns på Skäret, som ligger i skolbyggnaden.

Skäret är vår lugna avdelning, här gäller det att du tar extra hänsyn till dina grannar. Här är det tyst efter 23 och helt alkoholfritt.

Pris: 6200kr/4 v (enkelrum)