Länk till förstasidan

Bo på internatet

Du kan bo på internatet medan du studerar på Löftadalen. Här får ni visa omsorg och hänsyn till varandra, och skapar livslånga vänskapsband eftersom ni bor i ett kollektiv.

Har du frågor om internatboendet?

Mejla till internatansvarig Lotta Linde så svarar hon på dina frågor om boende på skolan.

Boendealternativ och priser 2024/2025

Bryggan enkelrum

På Bryggan bor ni fyra personer i var sitt enkelrum. Det finns två duschar och två toaletter i varje Brygga. Utanför enkelrummen finns ett gemensamt, mindre dagrum med pentry. Det finns totalt 26 enkelrum på Bryggan, som ligger i skolbyggnaden.

Pris: 5460kr/4 v

Piren enkelrum

På Piren bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne. Det finns ett kök med matplats, som är gemensamt för alla boende på Piren. Det finns totalt 20 stycken enkelrum på Piren, som ligger i skolbyggnaden.

Pris: 5460kr/4 v

Skutan enkelrum

På Skutan bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne och det finns 22 stycken enkelrum på Skutan. Ni delar dagrum, kök och tvättstuga. Skutan ligger på skolans område.

Pris: 5880kr/4 v

Kajutan enkelrum

20 rymliga enkelrum med dusch och toalett på rummet. Ni delar dagrum, kök och tvättstuga. Kajutan ligger på skolans område.

Kajutan är vår lugna avdelning, här gäller det att du tar extra hänsyn till dina grannar. Här är det tyst efter 22 och helt alkoholfritt.

Skolans deltagarstödsteam finns på plats på Kajutan del av vardagskvällarna för dig som behöver extra stöttning i vardagsrutinerna.

Pris: 6200kr/4 v

Skäret enkelrum

9 rymliga enkelrum med dusch och toalett på rummet. Kök och dagrum finns på Skäret, som ligger i skolbyggnaden.

Pris: 6200kr/4 v

Möbler och utrustning

Alla internatrum är utrustade med enkelsäng, skrivbord, stol, pall, lampor, anslagstavla, garderob och spegel. Trådlöst WiFi finns också i alla internatrum.