Länk till förstasidan

Boende

Våra boenden finns i flera olika byggnader på skolans område. Under läsåret används dessa rum som internat för deltagare på skolan, därför erbjuder vi endast boende under sommaren.

Incheckning

Incheckning och nyckelutlämning sker i samband med ankomst på överenskommen plats, och tillgång till rummen ges från och med kl. 15:00. Vid behov finns det möjlighet till bagageförvaring fram till incheckning. Vår internatföreståndare ansvarar för incheckning, samt praktisk information om din vistelse hos oss.

Lakan, handdukar och slutstädning ingår. Du som gäst bäddar själv din säng vid ankomst.

Utcheckning

Utcheckning sker kl. 9:30 på avresedagen och nyckel lämnas i brevlådan i brevlådan i matsalen.

Vänligen bädda ur din säng och lämna lakanen på golvet innan du lämnar rummet.

Extranatt

Extranatt före eller efter vistelse kan erbjudas i mån av plats.

Våra boenden

Skutan

Fristående byggnad med dubblett-rum. Egna rum med enkelsäng. Två rum delar entré, hall och badrum. Skutan har ett eget uppehållsrum med tillhörande kök.

Kajutan

Fristående boende med 20 dubbelrum. Varje rum har två enkelsängar och eget badrum. Kajutan har ett eget uppehållsrum med tillhörande kök.

Piren

Boendedel med dubblett-rum i skolans huvudbyggnad. Egna rum med enkelsäng som delar entré, hall och badrum. På Piren finns det ett tillhörande gemensamt kök.

Skäret

Boendedel i skolans huvudbyggnad. Varje rum har två enkelsängar och eget badrum. Skäret har ett eget uppehållsrum med tillhörande kök.

Bryggorna

Boende i angränsning till skolans huvudbyggnad. Varje ”Brygga” har upp till fyra mindre enkelrum med enkelsäng, och delar på badrum samt ett mindre uppehållsrum.

Vid behov kan extrasäng sättas in i boendet, till exempel till barn som bor med förälder.