Länk till förstasidan

Om utbildningen

Vill du skriva där det bränns, men vet inte hur du ska våga – hur du ska göra? Har du skrivit länge, men blir för kritisk, tappar modet och behöver inspiration och lugn? Då kan den här kursen vara något för dig!

På dagarna gör vi massor av skrivövningar för att få fart på inspirationen, och du lotsas in skrivandet från olika perspektiv med både text och musik. Du får tid för egen fördjupning, men får även prova på att skriva tillsammans med andra i så kallad: co-writing.

Ung person sitter på en sten och skriver.

Vi skapar tillsammans en trygg plats där du får dela med dig, och samtala om hur du kan gå vidare med ditt skapande och utveckla ditt låtskriveri. Det blir också några meditativa övningar för att stärka sinnet och modet, som du kan ha nytta av när du kommer hem.

På kvällarna finns det möjlighet att låna musiksalar och instrument, sjunga tillsammans, jamma, skriva fler låtar, hänga med andra sommarkursdeltagare, bada i havet eller bara få tid att vara ensam och vila.

På skolan finns en del instrument du kan låna, och pianon finns. Men har du eget som är lätt att ta med — gör gärna det! Om gruppen önskar, kan vi avsluta kursen med en liten konsert med våra nya sånger.

 

Har du frågor? Hör av dig! Hjärtligt välkommen!