Länk till förstasidan

Lärare

lärare

Lina Horner

Kursledare och lärare på Artist- och produktionslinjen.

Lina är en sångerska och låtskrivare som har släppt ett flertal album på eget skivbolag. Hon skriver även musik för andra projekt, alltifrån indiepop-band i Schweiz till konstinstallationer i New Mexico, sjunger live i olika sammanhang och gästar på andra artisters inspelningar.
Tidigare har Lina även undervisat i sång, kör och ensemble på bland annat Uddevalla gymnasieskola Sinclair, Performing Arts School och Hulebäcksgymnasiet samt egna sångskolan Röstrummet. Hon har suttit i styrelsen för föreningen Impra, för Musikcentrum Riks och var under två år ordförande för Musikcentrum Väst.

Lina undervisar bland annat i sång, kreativt fokus, samspel, arrangering och marknadsföring och är mentor för deltagarna på Artist- och produktionslinjen.

Utbildning: Kävesta Folkhögskola och Högskolan för scen och musik i Göteborg. Fortbildad inom Estill Voice Training.

E-post: Lina.Horner@regionhalland.se

lärare

John Lönnmyr

Lärare på Artist- och produktionslinjen och Singer/songwriterlinjen.

John Lönnmyr är en frilansande keyboardist och kompositör. Han spelar allt från jazz till metal och har en förkärlek för analoga synthar och Hammondorglar.

John är medlem i bland andra grammisnominerade The Night Flight Orchestra, bluestrion Aunt Nancy och jazzgruppen Thymeshift.

John undervisar i piano, musikproduktion, teori, samspel och är mentor för deltagarna på Artist-och produktionslinjen.

Utbildning: Ljungskile folkhögskola och Högskolan för scen och musik i Göteborg.

E-post: John.Lonnmyr@regionhalland.se

Lyssna på Johns musik:

John på Spotify Länk till annan webbplats.

lärare

Anders ”Agge” Augustsson

Lärare på Artist- och produktionslinjen och Singer/songwriterlinjen.

Anders Augustsson frilansar som musiker, producent och låtskrivare.

Ni kan ha sett eller hört honom i sammanhang som bl.a. Kultiration, Markandeya, Emrik Larsson, Little Dragon, REA och andra shower och även med egna projektet ”AGGE”. Han har tidigare undervisat i musik på bland annat Donnergymnasiet.

Anders undervisar i musikproduktion och gitarr

Utbildning: Ljungskiles folkhögskola och Högskolan för scen och musik i Göteborg

E-post: Anders.Augustsson@regionhalland.se

Jan Pettersson

Kursledare och lärare på Musikallinjen och lärare på Artist- och produktionslinjen.

Undervisar i: Alla sång- och musikämnen.

Utbildning: Sångpedagog med lärarlegitimation, utbildad på Örebro Musikhögskola. Certifierad Master Trainer (EMT) inom Estill Voice Training (EVT).

Övrigt: Undervisar även på Musikhögskolan i Malmö samt erbjuder workshops i EVT som fortbildning eller introduktion för sångare och lärare. Undervisade tidigare på kulturskola i 20 år.

Presenterade Belting på ICVT (International Congress of Voice Teachers) 2017.

E-post: Jan.Pettersson@regionhalland.se

lärare

Adam Ekholm

Lärare på Musikproducentlinjen, Singer/songwriter och Artist- och produktionslinjen

Erfarenhet: Trumslagare, multiinstrumentalist och musikproducent sedan barnsben. Låtskrivare, gitarrist och drivande kraft i det moderna metalbandet ”Diligent” samt fusion bandet ”Zoo KeeperZ” där mycket fokus ligger på produktionen.

Adam har spelat allt från brasilianskt slagverk till funk, ballad, metal, EDM m.fl. där komponerandet är en lika stor del i intresset. (Stort intresse finns också i film/foto kopplat till sociala media och marknadsföring, där han driver egen youtube-kanal.)

Utbildning: 5 år på Musikhögskolan i Malmö med fördjupning i musikproduktion, komposition och ensemble i trumset. Innan dess en tvåårig musikutbildning på SVF.
Adam har tidigare undervisat i gitarr, bas, trumset, piano, ensemble, musikteori och musikproduktion på Gymnasiet, högstadiet och kulturskolan.

E-post: Adam.Ekholm@regionhalland.se

Lyssna på Adams musik:

Adam på spotify Länk till annan webbplats.

Adams band Diligent Länk till annan webbplats.