Direkt till innehållet

Bo på internatet

Du kan bo på internatet medan du pluggar på Löftadalen. Här får ni visa omsorg och hänsyn till varandra, men skapar även livslånga vänskapsband eftersom ni bor i ett kollektiv.

Personal på internatet

Lotta Linde är internatansvarig och till henne och övriga personer i Deltagarstödsteamet kan du vända dig om du exempelvis har frågor kring ditt boende och/eller fritidsaktiviteter.

Boendealternativ

Se översikt över våra boenden här (pdf). I priset ingår full kost, vilket inte kan väljas bort.

Bryggan

På Bryggan bor man fyra personer i var sitt enkelrum. Det finns två duschar och två toaletter i varje Brygga. Utanför enkelrummen finns ett mindre gemensamt utrymme med soffa och pentry. Det finns totalt 26 enkelrum på Bryggan.

Pris: 5200kr/4 v (inkl full kost).

Piren

På Piren bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne. Det finns ett vardagsrum och kök som är gemensamt för alla boende på Piren. Det finns totalt 20 stycken enkelrum på Piren.

Pris: 5200kr/4 v (inkl full kost).

Skäret

9 dubbelrum med hög standard – arbetsplats, datakommunikation och dusch/toalett i rummet. Två av rummen har dessutom specialinredning (elevarbeten 2015). På Skäret kan du antingen bo själv eller dela ett dubbelrum. Du som önskar bo i dubbelrum kommer i första hand få placeras där.

Pris: 5900kr/4 v (enkelrum), 4400kr/4 v (del i dubbelrum) (inkl full kost).

Bryggan, Piren och Skäret finns i skolbyggnaden.

Skutan

På Skutan bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne och det finns 22 stycken enkelrum på Skutan. Ni delar vardagsrum, kök och tvättstuga. Skutan ligger på skolans område.

Pris: 5600kr/4 v (inkl full kost).

Kajutan

20 enkelrum med hög standard – arbetsplats, datakommunikation och dusch/toalett i rummet. Kök och vardagsrum finns på internatboendet. Detta är ett alkoholfritt boende, samt tyst boende efter kl 22.00.

Pris: 5900kr/4 v (inkl full kost).