Bo på internatet

Du kan bo på internatet medan du pluggar på Löftadalen. Här får ni visa omsorg och hänsyn till varandra, men skapar även livslånga vänskapsband eftersom ni bor i ett kollektiv.

Personal på internatet

Lotta Linde är internatansvarig, till henne och övrig personal i Deltagarstödsteamet kan du vända dig om du har frågor kring ditt boende eller om du har andra frågor. T.ex. Fritidsaktiviteter eller liknande.

Boendealternativ

Bryggan Enkelrum

På Bryggan bor man fyra personer i var sitt enkelrum. Det finns två duschar och två toaletter i varje Brygga. Utanför enkelrummen finns ett mindre gemensamt utrymme med soffa och pentry. Det finns totalt 26 enkelrum på Bryggan.

Pris: 5300kr/4 v

Piren Enkelrum

På Piren bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne. Det finns ett vardagsrum och kök som är gemensamt för alla boende på Piren. Det finns totalt 20 stycken enkelrum på Piren.

Pris: 5300kr/4 v

Skutan Enkelrum

På Skutan bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne och det finns 22 stycken enkelrum på Skutan. Ni delar vardagsrum, kök och tvättstuga. Skutan ligger på skolans område.

Pris: 5720kr/4 v

Kajutan Enkel eller Dubbelrum

20 dubbelrum med hög standard – arbetsplats, datakommunikation och dusch/toalett i rummet. På Kajutan kan du antingen bo själv eller dela ett dubbelrum.
Du som önskar bo i dubbelrum kommer i första hand få placeras där.

Pris: 6020kr/4 v (Enkelrum)
Pris: 4490kr/4 v (del i dubbelrum)

Skäret Enkelum

9 enkelrum med hög standard – arbetsplats, datakommunikation och dusch/toalett i rummet. Kök och vardagsrum finns på internatboendet.

Skäret är vår lugna avdelning, här gäller det att du tar extra hänsyn till dina grannar. Här är det tyst efter 23 och helt alkoholfritt.

Pris: 6020kr/4 v (enkelrum)

Bryggan, Piren och Skäret finns i skolbyggnaden.