Boende och frukost

Burk med musli.

De veckor skolan håller sommarkurser är vår Bed & Breakfast öppet i mån av plats.

Vår skola ligger på en klippa precis vid havet. Strax bredvid finner du en av samhällets alla sandstränder. Här i Åsa möts nämligen Hallands sandstränder och Bohusläns klippor och du kan själv välja vad du föredrar.

Vår specialitet är att vi kan ta emot stora sällskap och vi erbjuder enkelrum, dubbelrum samt familjeavdelning (=4 vuxensängar som kan kompletteras med extra säng eller spjälsäng).

Trots den rofyllda och vackra havsmiljön så finns storstadens puls inte långt borta – på mindre än en timma med kollektivtrafik så befinner du dig i centrum av Göteborg, 40km. Närmare ändå finns Kungsbacka i norr, 18 km, och söderut turisstaden Varberg, 35 km.

Bra cykelvägar och bra kollektivtrafik åt båda hållen. Det är tätt mellan badstränderna och golfbanorna och nära till Skandinaviens största attraktioner, Ullared och Liseberg.

—————————————————————————————————

Boka

Tel. 0340-58 18 00 (vardagar 09-12)

Incheckning mellan kl. 15-16*.

Priser

  • Kajutan eller Skäret enkelrum 640:-, dubbelrum 1080:- (dusch/toalett i rummet)
  • Bryggan 2-7 familjepris 1200:-  (4 enkelrum + gemensamt dagrum, 2 dusch/toalett)
  • Bryggan 1 + Piren enkelrum 440:-
  • Extra säng vuxen 440:-
  • Extra säng barn upp till 12 år 150:-
  • Extra säng 0-2 år 100:-

Vi erbjuder gratis Wi-Fi och parkering. Vi har rum i olika prisklasser och olika standard. Rum med högsta standard ingår dusch/toalett på rummet. Vi har också gemensamhetsutrymmen samt ett litet gym. Närmsta badstrand finns ett stenkast från skolan och heter Vita Sand.

*) Vid incheckning efter kl. 16 krävs bekräftelse via telefon före kl.15 då vi använder oss av ett key-box-system.