Singer/songwriterlinjen spelar live

Tre dagar, sex spelningar! Singer/songwriterlinjen erbjuder alla som vill att njuta av deras musik live under tre dagar. Allt sänds via linjens egna Facebooksida! Klicka in för att läsa mer!

1 december – Foolsom

Vad tänker du på när du hör namnet ”Foolsom”? Om du tänker på musicerande underhållning som minst sagt fängslar dina öron, så är du inne på helt rätt spår. Foolsom är ett band bestående av de unga lovande musikerna Linnéa Sjöberg, Daniel Undfors, Lovisa Widlund, Tyra Lindqvist och Rasmus Ros, som har två maffiga livestreamade konserter inplanerade den 1:a december på Facebook Kl. 13.00 samt 19.00. Vi kommer förgylla timmarna med ett program innehållande låtar som får din mor att gråta såväl som det får farsgubben att ställa sig upp och dansa. Känslomässig ömhet som kommer rakt från hjärtat, blandad med ett intensivt ös starkt nog att skaka hela byggnaden. Vår breda repertoar består av allt från de vackraste ballader till den tyngsta hip-hopen, från den lättsammaste pop till den mest fartfyllda indierock. Allt detta är ingredienser som blandas ihop till en hel dag av musik som du inte har råd att missa.

Foolsoms Lunchkonsert

Foolsoms Kvällskonsert

2 december – LOVERS

Det är vi som är LOVERS. Vi är en dynamisk grupp som älskar att spela tillsammans.

På onsdag den 2/12 bjuder vi på en fet konsert. Vi kommer spela en blandning svängiga låtar som vi skrivit och arrangerat själva. LOVERS består av fem medlemmar, Loka, Deya, Joel, Ida och Emma.

Vi kör två konserter varav ena är lite kortare, den livesänds 13:00 den 2/12, den andra konserten är en full show och livesänds 19:00 den 2/12. Alla konserter hittar ni antingen på @singersongwriterlofta på instagram eller på singersongwriterlinjenlofta på Facebook. <3<3<3

LOVERS Lunchkonsert

LOVERS Kvällskonsert

3 december – Growing Patterns

Growing Patterns, fem låtskrivare som sammanväver sina uttryck till ett känslofyllt mönster. Den 3e December spelar vi live på Löftadalens folkhögskola. 

Konserten kommer att sändas på facebook. Missa inte det!

Livestream: 3/12 kl. 13.00 & 19.00

Growing Patterns Lunchkonsert

Growing Patterns Kvällskonsert