Direkt till innehållet

Berättelser

Löfta på sociala medier

Publicerad:

Vill du ta del av det senaste som händer på skolan? Föjl oss eller någon av våra linjer på Instagram och Facebook, där håller vi dig uppdaterad!

Vill du ha din konferens som en samverkanskurs?

Publicerad:

Vi vill erbjuda dig möjligheten att göra din konferens till en samverkanskurs – det vill säga en konferens med tydliga kursinslag. Du kan använda dig av egna föreläsare eller anlita skolans personal.

Guiden till Löftadalens Folkhögskola

Publicerad:

Funderar du på när det är lov, vilka trivselregler som gäller, eller något annat som rör verksamheten och din tid här så finns det mesta att tillgå i skolans guide.

Deltagarstödsteamet

Publicerad:

Deltagarstödsteamet strävar efter att du som deltagare ska trivas och må bra under din studietid hos oss på Löftadalen. De finns här för att stödja dig. Deltagarstödsteamet finns här de flesta vardagar och ibland på kvällarna. De samarbetar kring frågor som rör ditt välbefinnande och dina studier.

Dagkonferens

Publicerad:

Dagkonferens (Alla priser visas ex moms) 375:-/person halvdag410:-/person heldag

Tack för detta år

Publicerad:

Det är fantastiskt hur mycket jag har utvecklats under mitt år på Löfta, jag kom hit som ett barn och åker härifrån som en vuxen människa! Jag skulle rekommendera alla att ta ett år för att plugga här, oavsett vilken kurs.

Att bo på internat

Publicerad:

Att bo på skolan är något speciellt, gemenskapen med kompisarna och friheten att dygnet runt kunna utöva sina estetiska intressen är fantastiskt! Dessutom lär man sig här på ett tryggt sätt att ta ansvar för sitt eget lilla boende och det gemensamma köket, en klar fördel när man ska vidare...

Kategori A

Motion och rekreation

Publicerad:

På skolan finns bastu med dusch, ett enklare gym och en danssal. Du kan träna gratis kvällstid.

Filtrera på kategori